• Europese topkwaliteit
  • Snelle levering
  • Eigen plaatsing
  • Showroom Ledegem | Deinze

Wellis Spas

Met maar liefst 3 verschillende lijnen heeft Wellis een aanbod voor ieders smaak en budget, maar steeds voorzien van de nodige kwaliteit. Gaande van de MyLine spa's tot de absolute top spa's uit de PeakLine reeks.

Wellis, de Europese spa leider

Wellis spas, gevestigd in Hongarije, heeft sinds hun ontstaan in 2003 een hele weg afgelegd in de jacuzzi en massage spa's en baden wereld om te geraken waar ze nu staan.

Nabij Boedapest beschikken zij over een high-tech fabriek die verschillende lijnen van ABB-robots bevat om de spa's en jacuzzi's op te bouwen.
Door enorme investeringen in constante moderniseringen van de Wellis spa fabriek en de niet aflatende zoektocht naar energie-zuinig presteren en het gebruik van duurzame materialen worden hier spa’s vervaardigd die door iedereen worden ervaren als top-materiaal. En dan spreken we nog niet over alle functie's en prestaties dat de wellis massage baden te bieden hebben..

Wellis is een nog sterk groeiend merk dat volop aan het uitbreiden is om aan de wereldwijde vraag voor spa's te kunnen voldoen. 
De prioriteit en sterkte van Wellis is en blijft om in de eerste plaats een kwalitatief sterke spa af te leveren, maar ook constant met de markt mee te innoveren om u zo steeds een spa naar uw zin en budget te kunnen aanbieden.

U wilt heerlijk kunnen genieten van een top massage met therapeutische gevolgen voor u en uw lichaam? Met het innoverende Wellis zit u op het hoogste niveau en zijn de nieuwste en uiteraard beste technieken aanwezig om dit telkens te bewijzen

Kenmerken van de Wellis spa's

Hieronder ziet u een ruime opsomming van de verschillende kenmerken en optie's in het hele gamma van de Wellis spas. Zoals aangegeven per onderdeel verschillen deze mogelijke optie's tussen de spa-lijnen van Wellis.

Wellis 'Poli-Max reinforcement'

Poli-Max is één van de paradepaardjes van Wellis.
De kuip is één van de belangrijkste, zo niet het belangrijkste onderdeel van uw spa en daarom moet dit 100% in orde zijn. Om hier zeker van te zijn heeft Wellis dit systeem ontworpen

Een volledig ecologische samenstelling ontworpen met acryl,Abs en polymeer dat er voor zorgt dat we een sterkere en stabielere kuip hebben in onze spa's. Weg risico op bijvoorbeeld blistervorming. Komt daar nog bij dat het zowel isolerend is én meer geluid van bijvoorbeeld de pompen weet tegen te houden.

Een goede isolatie en als gevolg een zo laag mogelijk verbruik

Dit is één van de allerbelangrijkste punten in een spa of jacuzzi. Bij Wellis is dit niet anders en is het dus vanzelfsprekend en basis voor onze fabrikant elke spa uit te rusten met een volledige isolatie.

Wellis werkt met het "RTB" systeem, of Reflective Thermal Barrier wat er voor gaat zorgen dat alle 'verloren' energie en warmte zoals de warmte dat de pompen opwekken zal benut worden (teruggekaatst richting kuip) om de luchtlaag van de technische ruimte en het water warm te houden. Terwijl de koude van buiten de spa uiteraard buiten gehouden zal worden. Dit is aangebracht rondom de hele spa, als ook op de hele spa bodem!

Dit "RTB" systeem van Wellis is tevens ingebouwd in de Wellis covers die ook voorzien zijn van een reflecterende folie bekleding om de opstijgende warmte uit het water steeds terug te kaatsen.

WPS structuur

Wellis zorgt voor een tijdloos leven van de structuur rondom uw spa, waar de omkasting rondom zit.

Het sterke en speciale Polymeer materiaal zorgt voor een uitzonderlijke stabiliteit en sterkte voor de constructie van de Wellis spa. Zo blijft uw investering nog langer verzekerd van een goede bescherming.

Energie efficiënte circulatie pomp

De enorm energie-efficiënte circulatiepompen van LAING zitten standaard in onze HighLine en CityLine reeksen. Deze eco-pompen zijn bekend door hun enorm laag energie verbruik (+- 40% minder als de typische circulatie pompen) en extreem stille werking waardoor het op geen enkele manier echt voelbaar is dat uw spa aan het werk is.

Zuiveren met de UV-C lamp

Met het Wellis UV-C desinfectie systeem brengt Wellis het met voorsprong beste desinfectie systeem naar de spa markt!

UV-C is al langer in gebruik in commerciële zwembaden bijvoorbeeld, maar was tot voor kort te krachtig en zwaar om handig te kunnen gebruiken in een spa. Tot nu! In het merendeel van onze Wellis spa's werken wij met dit UV systeem, en de resultaten zijn fenomenaal!

Het UV systeem zorgt er niet alleen voor dat bacteriën en virussen worden gedood, maar gaan ook het verbruik van chemicaliën zoals bijvoorbeeld chloor serieus doen dalen. Verder zullen onaangename geurtjes, gebonden chloor en andere overbodige zaken in uw spa water opgelost worden door de UV stralen in uw Wellis spa.

Naar gebruik toe is het systeem ook uitermate handig omdat het een geurloos, geluidsloos en energie-efficiënt systeem is!

Peakline en Cityline: standaard
Standard Cityline en Myline: optioneel

Ergonomische zit- en ligplaatsen

De Wellis spa's zijn niet ontworpen om er alleen maar goed uit te zien, maar vooral om de hoogste kwaliteit van ergonomiteit en hydromassage te kunnen aanbieden. Onze zetels en ligplaatsen zijn ontworpen in samenwerking met tal van experts uit verschillende branches. Zo werkt Wellis onder andere samen met verschillende soorten therapeuten, maar ook met specialisten als het komt op de zit en lighoudingen en uiteraard experts in zetels en stoelen.
Het resultaat hiervan is een aanbod van verschillende ergonomische zit- en ligplaatsen in onze Wellis spa's die perfect plaats en vorm bieden aan fysiek zeer verschillende mensen, in combinatie met een perfect geplaatste hydrotherapie en massage voor elk lichaamsdeel en elke spiergroep van de mens.

Microsilk therapie, het anti-veroudering systeem voor de huid!

Met een behandeling van een MicroSilk® Spa geef je je hele lichaam een trendy zuurstof behandeling. Het is herstellend en hydraterend tegelijkertijd. Uw huid voelt zijdezacht en het vermindert fijne lijntjes en rimpels. Microbellen bedekken letterlijk je lichaam in een rustgevende, bruisende wolk van zuurstof. Een verhoogd zuurstofgehalte kan leiden tot een betere circulatie en cellulaire ademhaling, die op zijn beurt de huid laten gloeien en stralen door de snelle huidcel regeneratie.

- Verhoogd metabolisme van de huid
- Verbeterde celgroei in de huid
- Diepere reiniging van de poriën om onzuiverheden te verwijderen
- Vermindert fijne lijntjes en rimpels
- Verhoogde hydratatie
- Therapeutische niveaus van anionen
- Neutralisatie van vrije radicalen

Wellis spa besturingen

Al onze Wellis spa's zijn uitgerust met de meest recente, innovatieve en gebruiksvriendelijke sturingen en bedieningssystemen van Gecko, de huidige marktleider en meest betrouwbare fabrikant!
De keuze voor een hoogwaardige kwaliteit voor deze onderdelen is logisch aangezien dit systeem het "brein" is in uw spa en alles moet kunnen aansturen.

De bediening(en) zijn altijd zo geplaatst dat deze gemakkelijk bereikbaar en te bedienen zijn door u, ook als u in uw spa zit. In de Premium spa's van onze HighLine reeks zijn er zelfs extra mini-bedieningen voorzien zodat u steeds elke pomp of de verlichting kan besturen vanuit uw zetel.

Ook belangrijk is de veiligheid van uw systeem. In al de Gecko systemen, en dus ook in alle Wellis spa's zitten verschillende veiligheden en parameters om u en uw spa te beschermen tegen tal van factoren. 

Kleurentherapie 'mood light'

Een goede spa moet altijd voorzien zijn van een goede lichttherapie. Deze kan op de juiste momenten zorgen voor de perfecte sfeer, voldoende verlichting of zelfs om een bepaalde 'mood' of bepaald gevoel bij te staan met de juiste kleur!

één ding is zeker: een regenboog aan leuke verlichting in uw spa is altijd meer dan leuk. Geniet 's avonds van uw spa in het heerlijke water in combinatie met een deugddoende massage en een mooie verlichting erbij. 

In al onze Wellis spa's zit standaard een uitgebreide lichttherapie die u in verschillende vaste kleuren kan zetten, of stilletjes kan laten overgaan van kleur naar kleur. 

Wellis spa 'bag'

De geïsoleerde 'Spa Bag's' van Wellis worden gebruikt ter bescherming van uw spa en spa-cover en is ideaal voor te gebruiken indien u uw Wellis spa een tijd lang niet gebruikt.

Deze kunnen op aanvraag ook op maat gemaakt worden voor andere spa's.

Vestiging Ledegem

Nijverheidslaan 6
8880 Ledegem
Tel.: +32 497 44 66 77
Tel.: +32 56 68 79 99
Email: frank@westspa.be

Openingsuren

Maandag
10u-12u30 en 13u30- 18u
Dinsdag
GESLOTEN
Woensdag
13u30 tot 18u00
Donderdag
10u-12u30 en 13u30-18u
Vrijdag
13u30 tot 18u00
Zaterdag
10u00 tot 17u00
Zondag
13u30 tot 17u00

Of elke dag mogelijk op afspraak!

Vestiging Deinze

Gentstraat 79/2
9800 Deinze
Tel.: +32 497 44 66 77
Tel.: +32 9 278 30 30
Email: elisa@westspa.be

Openingsuren

Maandag
13u30 tot 18u
Dinsdag
GESLOTEN
Woensdag
13u30 tot 18u00
Donderdag
GESLOTEN
Vrijdag
GESLOTEN
Zaterdag
10u00 tot 17u00
Zondag
13u30 tot 17u00

Of elke dag mogelijk op afspraak!

Website made by KMO Design